Tentoonstellingen: Dwaalwegen en Haarlemse meesters in wording.

Bij de Vishal in Haarlem neem ik deel aan de ledententoonstelling Dwaalwegen: 30 oktober t/m 21 november 2021.
Met het thema Verlichte Verdwaling nodigt de Kunstlijn u uit u te laten verrassen langs de kunstroute Haarlem. De ledententoonstelling in de Vishal neemt daarin stelling met de expositie Dwaalwegen. 
Voor kunstenaars zijn dwaalwegen heel gebruikelijk. Vaak is het de zoektocht, een onvermoede zijweg of een verkeerde route die je tot nieuwe inzichten brengt. Te midden van een labyrintisch parcours tonen Vishalleden werk dat voor hen een nieuw begin vormde, een kantelpunt is gebleken of een nieuw perspectief heeft geopend.
Het Haarlemse Kunstlijnweekend is op 6 & 7 november 2021.
Bij Anno (Grote Markt 2, Haarlem) is een schilderij van mijn hand te zien, en bij de overzichts-tentoonstelling Verlichte verdwaling bij Kunstcentrum Haarlem, Gedempte Oude Gracht 117-121 in Haarlem.

Dit jaar mocht ik de KinderKunstlijn mede-organiseren: in Museum Haarlem (Groot Heiligland 47, Haarlem) is de expositie ‘Haarlemse meesters in wording, editie 3′, te zien. Zes Haarlemse kunstenaars werkten samen met leerlingen van Haarlemse scholen. Een selectie van de kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de workshops is in de expositie te zien. Ik maakte met leerlingen van De Parel het vijfluik ‘Licht’. Komt dat zien!
Tijdens het Kunstlijn weekend is er een KinderKunstlijn route met een routeboekje met kijk- en doe opdrachten en workshops bij verschillende Haarlemse musea.
Ook daarna is de expositie ‘Haarlemse meesters in wording, editie 3’ in Museum Haarlem nog te bezoeken tot en met 3 januari 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *