In de planning: Kinderkunstlijn route Haarlem 2021

In 2021 zal tijdens de Kunstlijn Haarlem in Museum Haarlem de expositie  van de Kinderkunstlijn route te zien zijn.
Rond het thema van de Kunstlijn werken kunstenaars met kinderen van verschillende Haarlemse basisscholen aan bijzondere kunstwerken waarvan een selectie waarschijnlijk in het Haarlem Museum tentoongesteld wordt. Het uitgangspunt van het educatieve programma voor het primair onderwijs  is ‘Haarlemse meesters in wording’ en de expositie laat een selectie van het werk zien van de leraar én zijn gezel. Hierdoor wordt het niet alleen een vrolijke presentatie met kunst door kinderen, maar ook een volwaardige, inhoudelijk tentoonstelling met werk van gevestigde kunstenaars.
De Kinderkunstlijn route werkt met een educatieve opdrachtenmap en zal in maximaal twee uur gelopen kunnen worden door gezinnen met kleine en grotere kinderen. Ook scholen kunnen mee lopen.
Als mede-organisator kan ik alvast vertellen dat we enthousiast aan het plan van aanpak en binnenkort zullen scholen, kunstenaars en andere deelnemers benaderd worden! Neemt u contact op als u vragen of suggesties heeft of als donateur of sponsor wilt bijdragen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *